Vakooja ja petturi äänikirja & e-kirja ilmaiseksi

Lue tai kuuntele Vakooja ja petturi e- tai äänikirja ilmaiseksi! Tarkista kirjan saatavuus alla olevista palveluista ja lue kirja ilmaiseksi jo tänään!

Vakooja ja petturi - Ben Macintyre

14 PV - 0 €

4.0 rating

Normaalihinta: 9,99 € / kk

14 PV - 0 €

5.0 rating

Normaalihinta: 13,99 € / kk

14 PV - 0 €

5.0 rating

Normaalihinta: 16,99 € / kk

14 PV - 0 €

3.3 rating

Normaalihinta: 8,90 € / kk

Vakooja ja petturi

Kirjailija:

Eversti Oleg Gordijevski oli uransa huipulla omistettuaan koko elämänsä KGB:lle. 46-vuotiaana hänet ylennettiin Neuvostoliiton suurlähetystön johtoon Lontooseen. Enää pitäisi käydä Moskovassa virallistamassa nimitys.
Gordijevski käveli rauhallisesti lentokentän turvatarkastuksen läpi, mutta tyynen ulkokuoren alla kalvoi pelko. Kutsussa Moskovaan oli ollut jotain outoa, ja Gordijevskilla oli hyvä syy olla huolissaan: Neuvostoliiton uskollinen palvelija oli toiminut jo vuosia kaksoisagenttina Britannian hyväksi. Jos hän oli paljastunut, Moskovassa odotti varma kuolema.
Vakooja ja petturi on päätähuimaava tositarina petoksesta, rohkeudesta ja luopumisen tuskasta. Yksikään vakooja ei onnistunut tunkeutumaan yhtä syvälle KGB:n ytimeen ja välittämään yhtä tärkeitä tietoja lännelle kuin Oleg Gordijevski – nämä tiedot muuttivat koko kylmän sodan suunnan. Hinta oli kuitenkin kova.
Vakooja ja petturi voitti vuonna 2019 CWA:n Kultaisen tikarin parhaasta rikostietokirjasta.

Vakooja ja petturi - Ben Macintyre

Vakooja ja petturi arvostelut

0.0 rating

Ei vielä yhtään arvostelua. Jätä ensimmäinen!